75888
Książka
W koszyku
Gastrofizyka to nowa dziedzina wiedzy, łącząca psychologię, neuronaukę i projektowanie. Opierając się na dwóch dekadach badań poświęconych niezwykłym związkom łączącym nasze zmysły, Autor pokazuje, jak doświadczyć nowych doznań kulinarnych, jak najpełniej wykorzystać każdy posiłek, skupiając się nie na tym, co jemy, ale przede wszystkim na tym, o czym wtedy myślimy. Pokazuje również, jak firmy spożywcze i najlepsze restauracje na świecie wykorzystują nowoczesne technologie i jak to może wpłynąć na nasze jedzenie w przyszłości.
Status dostępności:
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 392.8 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Gastrophysics
Uwaga ogólna
Tytuł oryginału: "Gastrophysics" 2017.
Na okładce: "Nowa wiedza o jedzeniu".
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej